Samenwerken aan een goed resultaat

Jaap van Oel

Jenny was een van mijn favoriete collega’s bij het Servicecentrum. Initiatiefrijk, sterk servicegericht, loyaal en een goed ontwikkeld vermogen om mee te denken over veranderingen. Zij heeft samen met een aantal collega’s het Servicecentrum opgebouwd.
in de toekomst zou ik graag weer met Jenny willen samenwerken.

John van Zutphen

Sterk geori├źnteerd op mogelijkheden, durf om door te pakken en handelend op te treden.

Inge van der Hauw

Jenny is een ambiteuze, leergierige en toegankelijke collega. Zij wil het uitsterste uit zichzelf halen en gaat volledig voor haar ontwikkeling. Jenny is recht door zee en staat open voor haar ontwikkelpunten. Jenny neemt haar verantwoording en staat haar ‘mannetje’. Ik heb Jenny ervaren als een leuk mens, met humor en toewijding.

Mieke van Herk

Ik heb vanaf 2004 met Jenny samengewerkt als klantmanager Zorg, Re-integratie en Inkomen. Jenny is een betrouwbare collega waar je tijdens een huisbezoek van op aankan. Bovendien kan ze bergen werk verzetten met hoge kwaliteit. Ik heb tot en met 2008 met plezier met haar gewerkt.

Veeru Ramcharan

Mevrouw Boesenkool heeft voor het Poortwachtersloket diverse opdrachten gedaan met betrekking tot arbeidsdeskundige opdrachten. De rapportages zijn helder, duidelijk en conform de wetgeving. Mevrouw Boesenkool raden wij aan voor het inzetten voor arbeidsdeskundige onderzoeken.